Horia Țuțuianu, alături de elevi și părinții acestora

Presedintele Consiliului Județean Constanța, Horia  Țuțuianu a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar in mai multe localitati din judet. Acesta nu a sosit cu mana goala, oferindu-le elevilor, din partea autorităților județene, ghiozdane pline de rechizite. Mai mult, Tutuianu le-a promis directorilor unitatilor de invatamant ca pot conta pe sprijinul sau cand vine vorba de reabilitarea cladirilor  sau construirea a noi scoli.

Peste 30 000 de ghiozdane pline de rechizite au ajuns astazi pe bancile elevilor din localitati constănțene precum Culmea, Poiana, Siminoc sau Mihail Kogalniceanu. Surpriza pentru elevi si parintii acestora, vine din partea presedintelului Consiliului Judetean Constanta, Horia Tutuianu.

Horia Țuțuianu i-a incurajat pe elevii mai mici sau mai mari sa invete bine si sa lupte pentru ceea ce isi doresc. Emotiile au fost mari, mai ales ca presedintele CJC este tată a doi baieti .

Copiii au fost incantati de surpriza care ii astepta pe banci. Ghiozdanele cu personajele preferate au fost pe placul acestora, asa ca sunt nerabdatori sa le poarte .

Consiliul Județean Constanța intentioneaza sa ii spriine in continuare pe elevii ai caror parinti nu au o situatie financiara buna, urmând sa le ofere rechizite la inceputul fiecarui semestru.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes