Eveniment tragic în municipiul Constanţa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOzmAWodjH4[/youtube]Locatarii unui bloc aflat pe strada Crizantemelor au rămas înmărmuriţi în clipa în care şi-au văzut vecina în vârstă de 74 de ani fără suflare. Femeia locuia în casă cu fiul său de 51 de ani. Ipoteza şocantă oferită de vecini este că femeia a fost aruncată de la etaj chiar de propriul fiu, mai ales că certurile şi bătăile aplicate bătrânei deveniseră o rutină.

Fiul femeii decedate s-a declarat nevinovat în faţa oamenilor legii şi susţine că aceasta ar fi mers singura la fereastra de pe care s-a aruncat.

Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. De asemenea, procurorul cazului a precizat că se vor face cercetări şi în legătură cu declaraţiile vecinilor.

Fata bătrânei decedate sosită într-un suflet la faţa locului abia şi-a putut stăpâni lacrimile. Ea a aprins câteva lumânări lângă mama sa care zăcea fără suflare. Poliţiştii Secţiei 1 nu sunt străini de certurile dintre cei doi, aceştia fiind solicitaţi să intervină de câteva ori.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Adrian Corchie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.