Care sunt efectele benefice ale fructului goji

Fructul Goji este o comoara din Tibet. Localnicii au motive serioase să respecte Goji pe care il consumă zilnic sub diferite forme.

Fructele de goji sunt alimente bogate in antioxidanti. Acestea conțin mai multă vitamina C decat portocalele si chiar mai mult beta caroten decat morcovii.

Oamenii de stiință au ramas uimiti de rezultatele obtinute. Analizele de laborator arată că fructele Goji sunt extrem de bogate in vitamine, minerale și nutrienti.

Cercetatorii au descoperit că fructele de padure goji contin cel putin 20 de minerale esentiale, printre care se numară fierul, cupru si zincul. Este unul dintre cei mai eficienti antioxidanți creati de natură, mentine si intărește sistemul imunitar, crește nivelul de energie al organismului, ajută la menținerea sănătății si prevenirea bolilor.

Este o foarte bogată sursa de seleniu, mărește eficiența chimioterapiei si reduce toxicitatea drogurilor. Fructele de Goji pot trata diabetul zaharat, hipertensiunea, febra și problemele oculare provocate de imbatranire.

30 grame de Goji vă asigură necesarul zilnic de vitamine si nutrienti. Fructele Goji pot fi consumate fară restricții si in cantitati mai mari, sub forma de fructe uscate, sau amestecate cu iaurt, dar si sub forma de suc sau ceai.