Zona limitrofa a plajei de pe cordonul Saturn-Venus ar putea avea o alta înfăţisare

Pentru ca turistii sa nu mai ocoleasca sudul litoralului, municipalitatea Mangalia a demarat lucrarile de reamenajare si ecologizare in statiuni. Insa de spatiile private trebuie sa se ingrijeasca proprietarii. Asa ca au fost chemati la discutii cu primarul Cristian Radu si agenţii economici care activează pe cordonul Saturn-Venus.

Constructiile care se vor amenaja in imediata apropiere a cordonului Saturn-Venus vor avea un alt aspect, menit să atragă un număr cat mai mare de turisti. Culorile dominante vor fi: alb, bej sau crem. Iar pe partea dinspre mare, terasele şi spatiile de cazare vor trebui sa respecte acelasi concept unitar.

Cat despre investitii, agentii economici spun ca vor incerca sa puna in aplicare proiectul de modernizare, dar ca sunt presati de timp.

Potrivit conceptului de dezvoltare turistica al municipalitatii, zona dintre Saturn si Venus ar putea concura cu oricare alta din lume, unde turismul este motorul economiei. In acest moment, in vecinatatea cordonului Saturn-Venus se afla doar un teren arid, pe care troneaza gunoaie.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.