Ziua Școlii “Tudor Arghezi” din Năvodari

Școlile năvodărene se mândresc cu unii dintre cei mai inteligenți copii pe care îi are județul Constanța. Doi dintre ei învață la Școala Gimanzială “Tudor Arghezi” din Năvodari și au adus acasă mai multe medalii de la Olimpiadele Naționale. Aceștia au fost premiați în fața tuturor elevilor cu ocazia zilei școlii.

 

Școala “Tudor Arghezi” din Năvodari a împlini 29 de ani. În toți acești ani unitatea de învățământ a avut misiunea de a asigura şanse egale în educaţie tuturor copiilor, de a oferi un cadru propice desfăşurării unui act educativ de calitate și de a forma elevii în viitori cetăţeni activi şi creativi, capabili de a se integra într-o societate dinamică, de tip european. Elevii care au participat la numeroase olimpiade naționale au făcut cunoscut numele școlii din Năvodari.

Și performanțele nu se opresc aici. Elevii școlii au mai obținut medalia de argint la olimpiada de fizică, o medialie de argint și una de bronz la olimpiada națională de matematică. De asemenea, în palmares se adaugă numeroase premii și mențiuni. Cea de-a IX-a ediție a Zilei Școlii a reunit toți elevii în cadrul mai multor activități educative.

Ziua Școlii “Tudor Arghezi” din Năvodari reprezintă un moment de bilanț în fiecare an când este apreciată, promovată și premiată munca depusă de elevii acestei unități de învățământ.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea