Ziua Mondială a Televiziunii

Secolul în care trăim poate fi calificat ca fiind centenarul Internetului și al tehnologiilor IT. Dacă înainte membrii familiei nu puteau împărți telecomanda de la televizor, în prezent nu mai putem urmări astfel de scene, pentru că avem oportunitatea să accesăm și să vizionăm on-line orice emisiune, serial, videoclip sau film, în momentul în care ne dorim.

Totuși, televiziunea încă joacă un rol foarte important pentru omenire, în caz contrar nici nu ar fi existat o sărbătoare specială dedicată celei mai extraordinare invenții a omului – televiziunea.

Anual, la 21 noiembrie, în întreaga lume este celebrată Ziua Mondială a Televiziunii, un bun prilej pentru a conştientiza impactul tot mai mare pe care aceasta îl are.

Cu o activitate de 7 ani în regiunea de S-E a țării, Litoral TV rămâne televiziunea de la malul mării. Telespectatorii se vor putea informa corect zilnic cu privire la subiectele care îi interesează și afectează în mod direct dar, se pot bucura și de emisiunile, filmele și documentarele difuzate de către postul nostru de televiziune.

Cu mai puțin de o sută de ani în urmă, televiziunea a fost întâmpinată cu scepticism și reticență. Nimeni nu credea că avea să schimbe felul în care privim lumea. Acum, ne modelează și influențează în toate deciziile vieții zilnice. Divertismentul și informația îmbracă forme tot mai spectaculoase pe micul ecran, ducând dincolo de limite creativitatea producătorilor și așteptările telespectatorilor.

Înger sau demon? La fel ca în cazul multor altor inveții, depinde cum o folosiți. Televiziunea a intrat pe ușa principală în casa omului și a primit locul de onoare în sufragerie.

Reporter: Alina Brumaru ; Imagine: Adrian Corchie