Ziua internațională a televiziunii la Litoral TV

Pe 21 noiembrie se aniversează Ziua Internațională a Televiziunii. Sărbătoarea a fost fondată în anul 1996, cu ocazia primului Forum Internaţional al Televiziunii, dar a fost proclamată de către Adunarea Generală a ONU doi ani mai târziu, în martie 1998. Pentru echipa Litoral TV, această zi a fost plină de surprize.

Pentru majoritatea oamenilor, 21 noiembrie este o zi obișnuită și asta în contextul în care petrece foarte mult timp în fața televizorului. Pentru cei ce lucrează în domeniu a fost o zi obișnuită de lucru. Însă, nu și pentru echipa Litoral TV. O vizită neașteptată avea să ne înfrumusețeze întreaga zi.

Surpriza ne-a fost oferită de elevii clasei a II-a B de la Școala Tudor Arghezi din Năvodari. Ei nu au uitat că, pe 21 noiembrie, se sărbătorește Ziua Mondială a Televiziunii și,însoțiți de învățătoarea Victoria Suditu, ne-au adus în redacție cele mai sincere urări și gânduri bune.

Pentru că în televiziune adesea se sărbătorește prin muncă, am invitat micii noștri oaspeți să facă un turs al televiziunii și le/am împărtășit câte ceva din activitatea din spatele camerelor de filmat și a produsului finit difuzat la televizor.

Nu este exclus ca, pe viitor, parte dintre elevii clasei a II-a B de la Școala Tudor Arghezi din Năvodari să ne devină colegi.

O dovadă a respectului și recuoștinței față de munca echipei Litoral TV a venit și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța. Un mesager al partea inspectorului șef al IJJ Costanța, Constantin Dima, ne-a adus la sediu o felicitare aparte.

Multumim tuturor pentru gândurile bune și îi asigurăm pe telespectatorii noștri că, în continuare, vom acționa cu profesionalism astfel încât Litoral TV să fie sursa lor de informare corectă și obiectivă.

Reporter: Mihaela Ciorbaru ; Imagine: Tudor Craciunoiu