Ziua Internațională a Păcii, moment special pentru Constanța

Mâine, oamenii de pe întreg globul pământesc vor serba  Ziua Internațională a Păcii! Va fi ziua în care Constanța se va înscrie în onoranta comunitate a Cărții Recordurilor.

Ca argumente în acest sens vor sta trăsăturile umane ale constănțenilor care vor convinge prin faptul că sunt o comunitate unită și că trăiesc din plin bucuria de a participa la un eveniment menit să ridice prestigiul orașului la rang mondial. Va fi ziua în care lumea întreagă va avea ocazia să vadă că divergentele nu-și au locul aici și că zâmbetul și bucuria de a face ceva inedit caracterizează această comunitate . Evenimentul se va desfășura pe Plaja Modern din Constanța. Vocea întregii desfășurări de forțe va fi a lui Alex Dona, care cu cei 12 ani de experiență în media și marketing va destinde atmosfera cu veleitățile sale umoristice. Programul evenimentului este următorul:

  • Ora 15.00, deschiderea porților de intrare amplasate în imediata vecinătate a principalului drum de acces spre plaja Modern, venind dinspre Portul Tomis.
  • Ora 15:30 – Ansamblul de dans al Uniunii Democrate a Turco-Tătarilor Musulmani din România, filiala Constanța
  • Ora 15:45 – Ansamblul de dans Elpis Junior al Comunității Elene Elpis-Constanța
  • Ora 16:00 – Ansamblul de dans Elpis-Comunitatea Elenă Elpis-Constanța
  • Ora 16:15 – Ansamblul de dans al Uniunii Democrate Turce din România, filiala  Constanța
  • Ora 16:30 – Pro Dance

De-a lungul istoriei, acest tărâm a demonstarat că aici se vorbește aceeași limbă indiferent de religie, rasă sau alte alte deosebiri pentru că aici domnește pacea!

Redactor: Sondra Sandu