Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna

De ziua internațională a familiei, localitatea Cumpăna și-a omagiat seniorii. Este vorba despre mai multe cupluri care au împlinit, anul acesta, 50 de ani de căsnicie. Întreaga ceremonie a avut loc la Casa de Cultură din localitate, unde s-a jucat, cu acest prilej, și o piesă de teatru.

Reprezentanții administrației publice locale din localitatea Cumpăna au sărbătorit cuplurile care, în cursul acestui an, au împlinit cel puțin 50 de ani de căsătorie. Totul a fost organizat pe data de 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei. S-a avut în vedere, cu această ocazie, promovarea familiei, a rolului său în dezvoltarea societății și recunoașterea contribuției pe care aceste persoane și-au adus-o la dezvoltarea comunității.

Au fost invitate atât cuplurile care sărbătoresc Nunta de Aur, dar și cuplurile tinere care și-au unit destinele în acest an. Acestea au primit felicitări din partea reprezentanților administrației publice locale, dar și din partea comunității din care fac parte.

Pentru ca ziua de sărbătoare să fie una completă, pe scena Casei de Cultură din localitate au urcat mai mulți cunoscuți actori constănțeni, respectiv Florina Stănculeț, Nina Udrescu, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu, care au oferit asistenței piesa de teatru „Desculț în parc”, scrisă de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache.

Redactor: Daniel Albu