Ziua Copilului la Litoral TV (VIDEO)

Încă de la primele ore ale dimineții, redacția de la Litoral TV a fost luată cu asalt de copiii care au venit să sărbătorească alături de noi ziua lor, ziua copilului. Vizitatorii noștri au fost micuții de la Grădinița Peștișorul de Aur, grupa Căluțul de Mare. Odată intrați în universul televiziunii, piticii, mai timizi la început, au lăsat emoțiile la o parte și ne-au încântat atât pe noi, cât și pe telespectatori cu repertoriu de zile mari.

În momentul în care au pășit în platoul de la Litoral TV, micuții nu au lăsat la intrare emoțiile, care i-au urmat, ce-i drept pentru scurt timp. Ca să mai scape de trac, doamna educatoare, Elena Furdui a fost prima care a ținut să spună câteva cuvinte.

După ce au prins puțin curaj, micuții ne-au și arătat că au scăpat de emoții.

În afară de faptul că au venit să ne înveselească cu prezența lor, piticii de la grădinița Peștișorul de aur, grupa Căluțul de Mare au venit și cu o surpriză pentru noi, cât și pentru telespectatori.

După o asemenea reprezentație, trebuia să știm cu cine stăm de vorbă. Fascinați de lumea în care au intrat, micuții au vrut să le transmită părinților ce vor să devină când se vor face mari.

La finalul vizitei, piticii ne-au atătat cât de mult le-a plăcut la Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu