Zilele Recoltei, la Ovidiu

Săptămana aceasta, la Ovidiu, începe a III-a ediţie a Zilelor Recoltei, eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local. De joi până duminică, cei interesaţi îşi pot face aprovizionarea de toamnă, la preţuri atractive.

În perioada 12-15 octombrie, la Ovidiu se va desfășura cea de-a treia ediție a ”Zilelor Recoltei”, eveniment care îi va reuni pe producătorii agricoli locali.  În cadrul acestuia, sunt invitați toți cei care doresc să își umple cămara cu produsele toamnei. Chiar dacă Primăria nu poate interveni în fixarea preţurilor pe care producătorii le vor practica în cadrul evenimentului, primarul George Scupra le recomandă fermierilor să afişeze preţuri atractive. Noutatea la actuala ediţie a Zilelor Recoltei este prezenţa fermierilor din Asociaţia nou formată, „Poiana lui Ovidiu”.

Scopul numărul unu, cel puțin pentru început, este să îi promovăm cât mai bine, să îi facem cât mai cunoscuți la nivelul județului și a Dobrogei urmând pe viitor să dezvoltăm și alte tipuri de proiecte. Deja am lucrat împreună cu ei la o scurtă prezentare a fiecărui fermier în parte – ce face, ce obiective are, ce produse are, cum arată ferma lui și așa mai departe”, a precizat edilul George Scupra.

De remarcat că asociaţia „Poiana lui Ovidiu” numără peste 50 de membri.

Redactor: Daniel Albu