Zilele orașului Ovidiu (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uo-7TuNiIPM[/youtube]Zilele orașului i-a gasit pe locuitorii din Ovidiu împreună,  într-o primă seară de distracție maximă.

Cu mic cu mare, oamenii au umplut până la refuz piața din centru, dornici să ia parte la aniversarea de zile mari. Trupa  Holograf a incins atmosfera în rândurile petrecăreților, care au dansat și au fredonat de zor refrenele cele mai îndrăgite.

A fost petrecere mare la Ovidiu. Oamenii au umplut până la refuz piața din centru pentru a lua parte, ca în fiecare an la sărbătoarea orașului.

Pe scenă au urcat mai mulți artiști din diferite stiluri muzicale pentru a împăca gusturile atât celor mai tineri, cât și celor mai în vârstă dintre ovidenii prezenți la eveniment.

Surpriza de proporții a fost prezența trupei Holograf, care a susținut un concert live în incheierea primei seri a sărbătorii.

Petrecerea continuă  duminică seară, cu noi surprize. Pe scena din Ovidiu vor incinge atmosfera Stelu Enache, Mircea Cazan și Ionuț Galani. Urmează apoi un concert de zile mari marca Ștefan Bănică Jr. , iar evenimentul se va încheia cu un spectacol de artificii.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.