Zilele acestea, stațiunea Mamaia este gazda a trei târguri

Ajuns la a X-a ediţie, Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică este singurul de acest profil din Constanţa, ce reuneşte an de an cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice.

Astfel, în cadrul salonului organizat la Pavilion vor putea fi găsite echipamente şi instalaţii frigorifice, mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, terase și multe alte soluții de ultimă generație care vin în sprijinul managerilor din domeniu. La salon participă 35 de firme care expun pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Concomitent, la Pavilion, constănțenii pot vizita Wine Fest, salon ajuns la cea de-a doua ediţie. Sunt prezente 23 de firme din domeniul viticulturii, care expun pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi atât soiuri de vinuri româneşti, cât şi internaţionale.

Mai mult, Asociaţia Somelierilor din România organizează în aceste zile degustări de vinuri pentru cei care le vor vizita standurile.

De asemenea, în perioada 26 – 28 aprilie, la Centrul de Afaceri Eurolitoral are loc prima ediţie a Târgului de mobilă şi design interior, organizată de CCINA în colaborare cu Asociaţia Clubul Român de Mobilă.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima