‘’Zile gratuite de vacanță’’ în România

Românii care se decid să işi facă vacanţa în ţară au de astăzi posibilitate să primească zile gratuite de vacanţă. Programul lansat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism este realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania şi include oferte speciale care vin in sprijinul turiștilor.

De gratuitate beneficiază doar cei care rămân în vacanţă în România, indiferent dacă aleg muntele sau marea. Asta îneamnă că pentru cinci zile plătite, stau 6 sau chiar 7. Facilitatea este inclusă în programul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, intitulat sugestiv ’Zile gratuite de Vacanță‘. Acesta este realizat în parteneriat cu hotelierii din România şi include oferte menite să sprijine turismul intern.

‘Zile gratuite de vacanţă’ face parte din proiectul ‘Vacanţa în ţara mea’, care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum ‘Înscrieri timpurii’, ‘Litoralul pentru toţi’ sau  ‘Mini-preţuri de vacanţă’. În fiecare ediţie, acest program a reuşit să atragă zeci de hotelieri de pe Litoral şi din staţiunile montane, dar şi un număr semnificativ de agenţii de turism din toate judeţele ţării.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Brinzaru