Zi plină pentru poliţiştii de frontieră

L-au prins cu … peştele în sac. Un bărbat de 36 de ani a fost depistat de către Poliţiştii de Frontieră Tulcea cu o cantitate impresionantă de peşte proaspăt de diferite specii. Dacă ar fi ajuns pe piaţă, bărbatul ar fi băgat în buzunar peste 900 de lei.

Tot în weekend, poliţiştii de frontieră au descoperit în portul Agigea un container sosit din China plin cu articole de îmbrăcăminte. Se pare că destinaţia acestora era o societate comercială din Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorilor societăţii comerciale, doi cetăţeni de origine chineză, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ulterior, poliţiştii din Negru Vodă au identificat un autoturism de culoare albă care era furat din Italia. Şoferul de 29 de ani care conducea maşina le-a spus poliţiştilor că nu ştia că autoturismul era furat şi asta pentru că el a cumpărat-o din Bulgaria. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la furt” Autoturismul în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă, pentru continuarea cercetărilor.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima