Zi încărcată pentru poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4z-oJ1zTJk[/youtube]În doar 24 de ore, aceştia au depistat trei autoturisme: două dintre ele transportau peste o tonă de sârmă şi cinci plase monofilament, iar unul fusese furat din Marea Britanie. Celor patru cetăţeni români prinşi de poliţiştii de frontieră le-au fost întocmite dosare penale.

La Vama Veche, poliţiştii au verificat un autoturism condus de un cetăţean roman şi au descoperit ascunse sub scaunele din faţă cinci plase monofilament. Omul a declarat că le-a cumpărat din Turcia pentru că sunt mult mai rezistente decât cele româneşti.

În Portul Constanţa, poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni care transportau cu un autoturism mai multe role de sârmă  de aproximativ o tona si jumătate de kilograme.

Zi cu ghinion a fost şi pentru un cetăţean român care a fost oprit în Negru Vodă de poliţiştii de la rutieră. În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figura ca furat din Marea Britanie. Conducătorul auto domiciliat în municipiul Bârlad a declarat că nu ştia nimic de furt. Autoturismul evaluat la aproximativ 13.500 lei a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.