Zi incarcata de suferinta in sudul litoralului

Tinerele care si-au pierdut viata in accidentul soldat cu 5 morti la Olimp au fost conduse astazi pe ultimul drum. Erau prietene bune si au parasit aceasta lume in acelasi timp. Laura Țuțaniș si Irina Milea isi vor dormi somnul de veci la doar cativa pasi distanta, in Cimitirul militar din Mangalia.

Ceremonia de la Mangalia a strans zeci de persoane. Pe langa rudele si prietenii fetelor, la capela Spitalului Municipal din Mangalia au sosit si oameni care nu le cunosteau, dar care au fost miscati de tragedia dintre 23 august si Olimp.

Irina Milea a fost dusa la biserica Sf Gheorghe din Mangalia , acolo unde i s-a oficiat slujba de inmormantare. Laura Țuțaniș a fost pomenita de un sobor de preoti la biserica Sfantul Mina.

Laura Țuțaniș a fost ingropata in cimitirul militar la iesirea din Mangalia, in cripta familiei. La cativa metri distanta si-a gasit loc de veci si odihna vesnica si prietena ei de-o viata, Irina Milea.

Intre timp, ancheta continua. Necropsia celor 5 cadavre a evidentiat in raportul preliminar ” traumatisme incompatibile cu viata.” Vineri apar rezultatele testelor de alcool, iar in 2-3 saptamani vin rezultatele analizelor histopatologice de la Bucuresti. Trupul sotului Laurei, barbatul originar din Italia e inca la morga pentru ca nimeni nu l-a revendicat pana acum.

Redactor: Adrian Boioglu