Zi emoționanță pentru Marina Română (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J2YvMxTYGPI[/youtube]Marina Română duce tradiția mai departe. Cea de-a douăsprezeca ediție a Conferinței Naționale a Redacțiilor Publicațiilor cu Tematică Marină aduce împreună, ca în fiecare an, cele mai frumoase și emoționante povești de pe mare. Anul acesta, evenimentul îmbină bucurie și tristețe deopotrivă, fiind prima ediție serbată după pierderea celui care a pus bazele acestor întâlniri.

Prima întîlnire fără temerarul acestei inițiative, contraamiralului George Petre, a debutat cu un emoționant moment de reculegere în memoria militarului trecut în neființă la începutul acestui an.

La invitație au răspuns redacțiile celor mai prestigioase reviste şi periodice de profil, recunoscute pe plan naţional şi internaţional, care au crescut de-a lungul anilor împreună cu Marină Română.

Publicația de renume la cîrma căreia se afla contraamiralul a fost prezentată în cadrul evenimentului cu cea mai noua ediție.

În paginile acesteia se pot regăsi numeroase reportaje despre tot ceea ce înseamnă pilotajul de nave, povești autentice expuse chiar de protagoniști, precum și o multitudine de fotografii deosebite.

Toate celalate publicații prezente la conferință ilustrează momente unice culese cu grijă despre Marina Română viața lupilor de mare.

Întîlnirea a constituit un bun prilej de reiterare a celor mai frumoase și interesante istorisiri din domeniu, care, cu siguranță, vor fi așternute și în paginile următoarelor ediții ale publicațiilor prezente la eveniment.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.