Zero piste pentru bicilete în oraşul Constanţa (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oMk4APAo_I0[/youtube]Zero piste pentru bicilete în oraşul Constanţa. La această concluzie au ajuns participanţii la dezbaterea intitulată „Cu bicicleta prin Constanţa: când?”, ce a avut loc la Casa de Cultură din municipiu. Organizatorii şi-au propus să implice autorităţile pentru ca în oraş să fie introdus un sistem ce va permite decongestionarea traficului şi îmbunătăţirea sănătăţii constănţenilor.

Evenimentul, care a avut loc la Casa de Cultură, din Cosntanţa a adus în discuţie lipsa pistelor pentru biciclete. Dezbaterea s-a adresat în primul rând autorităţilor locale, dar şi mediului de afaceri, instituţiilor de cultură şi sport, precum şi tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber.

Printre cei care au încercat să vină cu soluţii în vederea construirii pistelor pentru biciclete s-a aflat şi candidatul la Primăria Constanţa, Christian Gigi Chiru. Printre organizatori se numără AIESEC Constanța, Asociația Sigma Development Center, Constanța Cycling Team, Sindicatul Asistenței Sociale și Protecției Copilului şi Sindicatul Liber al Navaliștilor.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Iulian Virlan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.