Zeci de studenţii constănţeni au participat astăzi la o sesiune de comunicări ştiinţifice (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zTBbwJOlhBY[/youtube]Zeci de studenţii constănţeni au participat astăzi la o sesiune de comunicări ştiinţifice. Sub atenta supraveghere a cadrelor didactice, tinerii au vorbit despre ce înseamnă reformă inistuţională şi ce aspecte din administraţie trebuie puse la punct.

Studenţii au primit cu bucurie iniţiativa cadrelor didactice de la Facultatea de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociologie, dovadă că s-au înscris în număr la sesiunea de comunicări ştiinţifice.

Aceasta este cea de-a doua ediţie a evenimentului. Pentru că interesul studenţilor pentru astfel de evenimente este tot mai mare, organizatorii de la Ovidius se gândesc ca în anii următori să includă şi alte univeristăţi.

Dascălii spun că exerciţiul este bine venit, pentru că, în acest fel, viitorii funcţionari publici şi avocaţi reuşesc să îşi învingă timiditatea şi frica de a vorbi în faţa publicului larg.

Cele mai bune lucrări au fost premiate cu volume ştiinţifice, care să îi ajute pe studenţi în procesul de pregătire pentru viitoarea lor meserie.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.