Zeci de motociclişti și-au dat întâlnire pentru a comemora o altă victimă a accidentelor rutiere

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b5t48iHVTTk[/youtube]Mai mulţi membrii ai unor cluburi de motociclişti din Constanţa au stabilit ca punct de întâlnire o benzinărie din municipiu de unde au pornit în marş spre locul accidentului de luni. Atunci, colegul lor de numai 31 de ani şi-a pierdut viaţa, pe Aurel Vlaicu, în apropiere de un centru comercial.

Șoferul unei macarale circula pe banda a doua, iar în timp ce martorii spun că ar fi vrut să taie linia dublă continuă pentru a vira stânga, el susține că motociclistul a intrat pe contrasens. Indiferent de cum s-a petrecut accidentul, rezultatul a fost unul cumplit. Tânărul a murit pe loc, fără a lăsa cuiva posibilitatea să-şi ia rămas bun de la el. Drama familiei din Palazu Mare nu este singulară.

Cazurile în care sunt impllicaţi motociclişti în accidente rutiere sunt tot mai frectente, de aceea pasionaţii trag din nou un semnal de alarmă şi vor să-i conştientizeze pe şoferi de prezenţa lor în trafic. Motocicliştii din Constanţa i-au avut alături şi pe membrii clubului 4×4 şi impreună au aprins lumânări la locul accidentului, iar ulterior au ajuns la casa victimei în semn de omagiu.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Florin Ardelean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.