Zeci de elevi în tabăra de copii “Delfinul” din Năvodari

Câștigătorii concursului național Navo-Pontica, desfășurat în Tabăra Delfinul din Năvodari au urcat pe scena Casei de Cultură din localitate în aplauzele colegilor. La festivitatea de premiere au primit diplome, medalii si trofee in functie de punctajul obtinut. Toți spun că a fost o experiență de neuitat și își doresc să fi stat mai mult la mare.

Parcurs aplicativ marinaresc, orientare astronomica si pescuit sportiv au fost doar cateva din cele 12 probe ale concursului national sportiv-turistic “Navo-pontica”, la care au luat parte peste 70 de elevi veniti din toata tara, chiar aici, in Tabara de Copii Delfinul din Navodari.

Proiectul a avut ca scop promovarea culturii marinaresti dar si influentarea pozitiva a dezvoltarii fizice si a unor deprinderi de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si sanatos.

Concursul s-a incheiat cu o festivitate de premiere gazduita de casa de cultura pontus euxinus din navodari, unde participantii au primit diplome, medalii si trofee in functie de punctajul obtinut de fiecare echipa.

Redactor: Alina Brumaru