Zece răniți în urma unei explozii în Londra

Zece persoane au fost rănite în Londra, în această dimineață, în urma unei explozii puternice. Incidentul a avut loc în timpul unui festival al comunității evreiești la care au participat sute de persoane. Incidentul nu este de natură teroristă.

Panică în timpul unui festival al comunității evreiești din capitala Marii Britanii! Zece persoane au fost rănite după ce o explozie a avut loc din cauza unui foc de tabără. Telefoane ar fi fost aruncate în foc drept „avertisment împotriva răului smartphone-urilor”, relatează The Sun. Organizatorii evenimentului susțin,  însă, că explozia a fost cauzată de combustibil. Poliția locală a precizat că nici o persoană nu a fost grav rănită.

“Zece persoane au suferit răni minore din cauza unui foc mare aprins ca parte a tradiţiei în timpul unei sărbători a comunităţii evreieşti locale în Ravensdale Road, Stamford Hill”, a precizat poliţia pe Twitter.

Sute de persoane au participat la această sărbătoare. Lag Baomer este una din sărbătorile iudaice cele mai îndrăgite de copii, fiind celebrată prin focuri de tabără. Pompierii din Londra au informat că au fost chemați să intervină pentru a stinge mai multe focuri pe tot parcursul nopții.

Redactor: Isabela Boantă