YouTube deschide un studio in Londra

Google vrea sa ofere editorilor video si actorilor un spatiu in care acestia sa isi poata puna in aplicare ideile intr-un mod cat mai profesionist cu putinta. Asadar, studioul lansat recent in Londra va reprezenta nu doar un sediu, ci si un ansamblu de cunoastere, colaborare si educare cu privire la modul de realizare a unui film. Toti cei care ii vor trece pragul, vor putea beneficia de echipament de ultima generatie si vor putea participa la workshop-uri sau tutoriale menite sa-i ajute sa isi dezvolte pasiunea.

De asemenea, pasionatii de film au sansa sa asiste la programe sustinute de “YouTube Creator Academy” si “YouTube Next Lab”. Orice membru YouTube din Africa, Europa sau Orientul Mijlociu va putea sa isi rezerve o anumita perioada in studioul YouTube din Londra, undeva va putea colabora si impartasi idei cu alti utilizatori pasionati.

Acest spatiu de creatie va fi deschis in cadrul biroului Google din Soho, Londra urmand sa fie inaugurat in urmatoarele saptamani. Gigantul motor de cautare a lasat de inteles ca urmeaza sa dezvolte acest concept prin inaugurarea mai multor astfel de studiouri in viitor.