Weekendul acesta este destinat iubirii

Hotelurile și restaurantele de la malul mării au pregătit pachete și meniuri speciale pentru cuplurile care vor să petreacă o seară romantică în doi. Și cluburile organizează petreceri tematice, destinate însă mai mult celor care sunt în căutarea jumătății…

Valentine’s Day deschide seria evenimentelor dedicate îndrăgostiților, care vor mai avea ocazia să celebreze iubirea, în stil românesc, și pe 24 februarie, de Dragobete. Hotelurile din stațiunea Mamaia au pregătit pachete speciale pentru cuplurile care vin la malul mării să petreacă weekendul iubirii.

Pentru că se știe cât de importante sunt cadourile în această zi, organizatorii au pregătit și o expoziție cu vânzare de blănuri naturale și bijuterii. Astfel, domnii care nu au apucat să cumpere un cadou pentru cea mai importantă femeie din viața lor, o pot face chiar la intrarea în hotel.

De Valentines day, trupa Bosquito vine la Constanța pentru un concert inedit și o seară de distracție dedicată celor care iubesc.

Cei care preferă viața de noapte vor avea și ei parte de evenimente speciale. Cluburile au pregătite oferte care să fie pe placul clienților.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea