Weekend „romantic” la malul mării pentru turiștii care au ajuns în Stațiunea Mamaia

Aceșia au avut parte de un concert 100 % românesc, în care au fost interpretate melodii ce au făcut istorie de-a lungul a decenii întregi.

Concertul „Mamaia romantică” i-a strâns laolaltă pe iubitorii muzicii ușoare românești. Cei care s-au aflat pe litoral au avut parte de un concert în aer liber cu melodiile interpretate în limba română, și mai presus de asta, celebre. Turiștii care au trăit vremea acelor șlagăre au fredonat și au dansat ore în șir.

Pe lângă divertisment, evenimentul a avut drept scop promovarea muzicii ușoare românești, care pare să piardă teren în fața hiturilor în limba engleză scoase pe bandă rulantă de către noua generație de artiști.

Evenimentul are loc concomitent cu desfășurarea programului „Litoralul pentru toți”. Turiștii sunt încă în număr mare în Stațiunea Mamaia.

Este primul weekend de toamnă pe litoralul românesc, iar turiștii care au ajuns în această perioadă încearcă să se distreze așa cum știu mai bine: ziua la plajă, iar seara în cluburi, ori la concerte.

Reporter: Bogdan Bolojan; Imagine: Andrei Lungu