Weekend negru pe litoral

Weekend negru pe litoral. Un copil și un bărbat au murit înecați la Mamaia și Constanța, iar un tânăr a fost luat de valuri în Costinești.

Pe plaja Modern din Constanţa, un bărbat de 67 de ani a fost scos inconştient din apă. Medicii au reuşit să îl resusciteze. Dus la ambulanţă, acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator. După zeci de minute în care au încercat să îi salveze viaţa, medicii au declarat decesul bărbatului. Câteva ore mai târziu, un tânăr de 19 ani din Călăraşi a dispărut în valuri, la Costineşti. A intrat în apă alături de iubita sa, însă doar ea s-a mai întors la mal.

Medicii însă nu l-au putut salva pe adolescentul de 19 ani. Tot duminică, a fost găsit trupul copilului de 13 ani, dispărut în urmă cu patru zile în Marea Neagră.

Un turist i-a găsit trupul copilului și i-a anunțat pe salvatori.

Joi după amiază, Mario şi alţi trei prieteni au mers să facă baie în mare, dar valurile i-au tras în larg. Doi dintre ei au reuşit să ajungă singuri la mal. Un alt baiat de 14 ani a fost scos din apă de salvamari, iar acum este în comă la spital, însă cu şanse mici de supravieţuire. În acest sezon estival, patru persoane și-au pierdut viața în apele Mării Negre.

Redactor: Cristina Niță