Week-end agitat pentru pompierii constănțeni

La parterul unui bloc situat pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța, proprietarii au simțit un miros puternic de gaz fapt pentru care au sunat imediat la 112. La fața locului s-a deplasat de urgență o mașină de intervenție aparținând ISU Dobrogea, personal de la societatea de gaze, dar și un echipaj de poliție.

Dat fiind faptul că doi dintre locatari sunt abonați la gaze, atât reprezentanții societății de gaze cât și pompierii aflați la fața locului au cercetat fiecare zonă pentru a afla de unde provine mirosul de butan din scară. Aceștia au verificat chiar apartament cu apartament pentru a nu fi probleme cu buteliile. În cele din urmă problema a fost identificată.

Tot în acest sfârșit de săptămână, pompierii de la ISU Dobrogea au fost chemaţi în localităţile Arsa, Valu lui Traian şi Lipniţa unde au intervenit pentru lichidarea unor incendii de vegetaţie uscată. Pompierii militari au mai intervinit și în localitatea Independenţa, la numai câţiva metri de biserica din centrul comunei, unde o şiră de paie a luat foc.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: Matei Ghioc