A vrut sex, dar a primit cătușe

Un bărbat din Ovidiu, care se specializase în a șantaja fete, în special minore, a fost săltat de polițiști în urma unui flagrant. Acesta le convingea să îi trimită poze imbrăcate sumar sau chiar nud, după care le constrângea moral să întrețină raporturi sexuale cu el, sub amenințarea că va posta fotografiile pe internet. Acum bărbatul a fost propus pentru arestare.

Mai multe puștoaice cu vârste de aproximativ 15-16 ani au căzut în plasa lui Ciprian Nițu, un individ în vârstă de 34 de ani din orașul Ovidiu, care se dădea drept reprezentantul unei agenții de modeling. Potrivit site-ului replicaonline.ro, bărbatul aborda fetele pe Facebook, le convingea să îi trimită poze sexy sau chiar nud, apoi, sub amenințarea că va posta imaginile compromițătoare pe internet, le constrângea să întrețină raporturi sexuale cu el. De frică să nu afle părinții, prietenii sau profesorii, s-ar părea că unele dintre fete au cedat.  La fel a păţit şi o puştoaică de 16 ani, din Ovidiu, care a mers ulterior la Poliţie.

Odată ce oamenii legii au intrat pe fir, a fost organizat și flagrantul. Astfel, polițiștii din Ovidiu, în cooperare cu colegii de la Investigații Criminale și Operațiuni speciale, sub coordonarea unui procuror, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului. Acesta o aștepta pe fata de 16 ani cu care urma să aibă relații sexuale. Numai că la locul stabilit nu a venit fata, ci polițiștii, care au reușit să-i inhibe, cel puțin pentru o perioadă, pofta de sex. Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe carduri de memorie, stikuri și alte medii de stocare, unde individul își păstra pozele care îi auceau ”beneficii” imorale. Astfel, Ciprian Nițu a fost reținut, vineri, 31 martie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de șantaj și violarea vieții private. Dacă pe parcursul cercetărilor vor apăre aprobe care să ateste faptul că a întreținut relații sexuale cu minore, situația sa ar putea să se înrăutățească și mai mult.

Redactor: Daniel Albu