A vrut să fugă de polițiști

Inconștiența combinată cu aroganța și cu lipsa educației îi poate determina pe unii să recurgă la gesturi de neînțeles pentru noi ceilalți.  De multe ori prefeărm să  numim acest fenomen ”inconștiență”, pentru a evita  folosirea unor cuvinte mai dure, precum  ”prostie”. Este cazul unui individ care, de plictiseală sau din orice alt motiv, s-a gândit să se distreze într-un mod inedit în stațiunea Mamaia. A furat un taxi, l-a condus, deși nu avea permis, după care l-a tamponat și a fugit.

Un individ în vârstă de 24 de ani, din localitatea constănțeană Cuza Vodă, dornic de aventură, a găsit de cuviință să se distreze într-un mod mai deosebit,  probabil pentru a se face remarcat în rândul comunității locale din care face parte. Aflat, miercuri, 7 iunie, în stațiunea Mamaia, Ionuț Marian Costea a pândit momentul și când șoferul unui taxi nu era atent, s-a urcat în vehicul și a demarat în trombă, deși nu avea permis de conducere.

Din fericire, în drumul lui nu a lovit nici un pieton. Însă, spre ghinionul lui, în zona hotelului Flora, nu a mai putut stăpâni mașina și a intrat în coliziune cu un coș de gunoi. Imediat a coborât șia luat-o la fugă, în încercarea de a se face nevăzut, însă exact acest lucru a atras atenția unor agenți de securitate, care l-au urmărit și imobilizat.

În scurt timp au ajuns și polițiștii care l-au încătușat. Chiar dacă totul era evident, tipul nu a vrut să recunoască defel că el ar fi furat mașina și că, de fapt, a vrut să facă o farsă.

Individul a fost preluat de polițiști și condus la audieri! În cauză s-a deschis o anchetă, el fiind cercetat pentru două infracțiuni: furt și conducere fără permis.

Unele surse neoficiale susțin că individul ar fi încercat să fugă din mâinile polițiștilor, aspect neconfirmat de reprezentanții IPJ Constanța.

Redactor: Daniel Albu