Vremea instabilă pe litoral

Vremea se menţine călduroasă pe litoral, dar prezintă o ușoară instabilitate.  Pe parcursul zilei, cerul este variabil, cu  înnorări și  condiţii de ploaie locale, iar vântul suflă moderat.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, maximele termice ale zilei rămân ridicate, cuprinse între 25 şi 33 de grade celsius, cu cel mult 28 pe litoral și 26 în Delta Dunării. Turiștii aflați la mare se pot bucura în continuare de plajă, mai ales că soarele a fost ceva mai modest decât în alte perioade, iar temperatura apei mării este de 23 de grade. O zi ideală pentru plajă, am putea spune. Așa va fi și în zilele următoare, însă cu mici schimbări temporare. Nu uitați să vă luați ochelarii de soare și loțiune de protecție, pentru a evita continuarea sejurului în ca,era de hotel.

O informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi vijelii este în vigoare pentru toată ţara până în această seară. Potrivit ANM, abia maineva ploua în Dobrogea.  La noapte, minimele termice vor avea între 18 şi 21 de grade, iar maximele de mâine între 24 şi 35 de grade.

Redactor: Daniel Albu