Vremea a intors foaia si a adus în acest week-end nori si precipitatii din belsug (VIDEO)

Cei mai afectati de schimbarea brusca de temperatura au fost turistii care s-au văzut astăzi nevoiți să își scurteze vacanța. După ce timp de două zile au sperat că soarele își va face din nou apariția, oamenii s-au resemnat și au plecat spre case. La orele amiezii, pe Autostrada Soarelui se circula intens.

Dezavantajul vacantelor planificate din timpul anului este acela ca  uristii nu pot anticipa și starea vremii. Acesta este si cazul romanilor care au ales sa petreaca sfârșitul de săptămână la malul marii, nestiind insa ca soarele va fi invins de nori. Pe tot parcursul weekend-ului vremea a fost capricioasa, iar temperaturile au scazut brusc la 20 de grade celsius.

Daca pana acum turistii doreau sa fure pana si ultima raza de soare si plecau spre case abia după miezul nopții, de aceasta dată situatia s-a schimbat. La orele amiezii, traficul pe autostrada soarelui a fost ingreunat de zecile de turisti care isi doreau sa ajunga cât mai repede acasă.

Exista insa si vesti bune, spun meteorologii. Romanii care vin în weekend-ul urmator la mare au motive de bucurie, deoarece se anunta o ameliorare considerabila a vremii.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.