Vreme frumoasă pe litoral

Cine spune ca marea nu poate fi frumoasa chiar si in luna noiembrie, nu stie ce pierde! Constantenii insa stiu asta iar astazi au avut parte  de o  zi cu mult soare si temperature aproape primavaratice.  La malul marii mercurul a urcat in termometre pana aproape 19 grade Celsius la soare, o vreme perfecta pentru o plimbare pe plaja si chiar de balaceala, pentru cei mai curajosi.

Acesti tineri  sunt sportivi de performanta si nu au putut rezista tentatiei de a face o baie in mare. Apa are inca in jur de 14 grade Celsius, ceea ce inseamna ca nu este foarte rece, mai ales pentru cei cu un organism foarte rezistent. Costin a practicat artele martial iar Bogdan , este atlet asa ca pentru ei sa faci baie in mare chiar si iarna nu mai e o noutate.

Si sa nu credeti ca odata iesiti din apa cei doi dau fuga sa se imbrace si sa plece acasa. Nici gand. Se aseaza pe prosop si lenevesc la soare cateva minute bune. Spre admiratia celor care nu au atat de mult curaj si se multumesc doar sa se plimbe pe plaja.

Meteorologii au vesti bune si pentru sfarsitul de saptamana care sta sa inceapa. Va fi soare si temperatur de peste 15 grade Celsius. Asta inseamna ca daca nu v-ati facut inca timp pentru o plimbare pe malul marii , ar fi cazul sa nu ratati ocazia.

Redactor: Andreea Barbu