Vreme bună de plimbare

Vremea frumoasă i-a scos din casă pe constănțeni și nu numai. Faleza de la Cazino a fost plină de oameni care au iești la plimbare. Marea a oferit un adevărat spectacol. Valurile care se spărgeau la mal au fost imortalizate de turiștii veniți în weekend, la mare.

După o perioadă în care vremea ne-a făcut să realizăm că toamna a venit, cele 18 grade care au fost înregistrate sămbătă la malul mării i-au determinat pe constănțeni să iasă la aer. Locul preferat pentru plimbare a fost, ca de obicei, faleza de la Cazino. Atât emblema orașului, cât și marea, au fost admirate de către cei veniți pe litoral în acest weekend. Unii au vrut să evadeze din cotidian și au venit la mare pentru o escapadă.

Verde ca un smarald, marea a fost îndelung admirată. Spuma valurilor era de un alb imaculat, iar întregul tablou a fost imortalizat de toți cei care au trecut pe faleză. Acest grup de copiii sunt pentru prima dată la mare toamna și au planuri mari pentru acest weekend.

Împreună cu profesoarele au venit din capitală pentru a se relaxa câteva zile la mare.

Meteorologii spun că vremea se va păstra frumoasă și la începutul săptămânii viitoare, însă, de joi, temperaturile încep din nou să scadă și sunt așteptate și precipitații.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea