Voucherele cadou, preferatele momentului

Ați rămas în pană de idei în ceea ce privește cadourile pentru cei dragi? Nicio problemă. De acum încolo, City Park Mall vă oferă un serviciu care vă scapă de această grijă. Le puteți dărui prietenilor sau colegilor vouchere cadou, iar ei se vor bucura de o sesiune specială de shopping.

În luna darurilor City Park Mall vine, cu un serviciu nou, în sprijinul celor care sunt în pană de idei când vine vorba de cadoul perfect pentru cei dragi

Voucherele cadou pot fi folosite în mai multe magazine găzduite de centrul comercial de la malul mării, iar lista acestora poate fi consultată la Info Desk sau pe site-ul city-park.ro .

Cupoanele valorice reprezintă soluția perfectă pînă și pentru cei mai pretențioși și asta pentru că odată ajunși în magazine, își pot alege mărimea potrivită, culoarea preferată sau modelul care îi avantajează. Iar pentru că suntem în luna cadourilor, magazinele de la City Park Mall din Constanța s-au pregătit cu o mulțime de oferte dar și surprize pentru toți clienții centrului comercial.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea