Vorba multă, sărăcia omului

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că are draftul ordonanţei prin care se vor putea contesta toate sentinţele date de completurile de cinci judecători constituite nelegal.

Ministrul a precizat că este vorba despre o ordonanţă de urgenţă pentru “repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegale”, iar aceştia vor putea face contestaţie în anulare.

“Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca”, a declarat ministrul Justiţiei la România TV, citat de news.ro.

Cam asta e marea Ordonanță propusă de ministrul Tudorel Toader pentru completele, completurile de 5.

În rest, le-a rezolvat pe toate: abuzuri, coduri, probe falsificate, subdimensionarea și lipsa de bugete ale instanțelor, protocoale ilegale, cuibul de infiltrați ai statului paralel de la Ministerul Justiției, situația dezastruoasă din penitenciare etc. Asfel se crează un rezultat direct proporțional cu vorba românească: vorba multă, sărăcia omului, adică ordonanța rezolvă 0,000001% din problemă.

Redactor: Sondra Sandu