Vor ca fetița lor să se întoarcă acasă

De două zile, de când Roxana a dispărut din fața Școlii generale „Remus Opreanu”,  părinții ei nu mai au nici o putere. Au încercat să dea de fata lor de 13 ani prin toate mijloacele, inclusiv să posteze mesaje pe pagina de ei de Facebook.

” Dragi copii..va rog sa n-o mai sunati pe nr. de tel al ei…acel telefon este acasa si nu va pot raspunde pentru ca este codat…telefonul pe care il are la ea este…0770918434”

” Roxana, daca vezi acest mesaj, te roaga mama din suflet, vino acasa, sau macar deschide telefonul ca sa stiu ca traiesti. Te rog ,Roxana da-ne un semn. Orice ai facut ,sau orice ti s-a intamplat, nu patesti nimic…te rog, Roxana da-ne un semn”.

Între timp,  s-a mai aflat că și o colegă de-a Roxanei, Maria Neacșu,  ar fi dispărută, iar cele două ar fi împreună. Prietenii spun că decizia pe care a luat-o Roxana, de a fugi de acasă este din cauza prietenei sale.

”A fugit pentru ca avea 3 la fizica si se certase cu mama ei.Fata cu care a plecat,a invatat.o sa faca multe chestii nasoale si deasta s.a ajuns aici.

Părinții și rudele fetelor ar fi aflat că cele două adolescente, ar fi fost luate în ziua dispariției, de un prieten de-al Mariei, Sorin care locuiește în Lumina. Polițiștii le-au căutat pe fete la toți prietenii lor, inclusiv în Lumina și în zona Peninsulară. Însă fără nici un rezultat. În urmă cu 14 ore, pe pagina de Faceebook, a apărut și primul semn că Roxana este teafără.

”Roxana a fost azi in tomis 3 !!!! mia zis cineva akuma”

”Cine ti-a zis?? spune-ne si noua..trebuie sa stim..te rog!” a intrebat mama Roxanei.

Părinții fetei de 13 ani se tem acum că fiica lor, dar și cealaltă adolescentă ar fi putut ajunge pe mâinile unor proxeneți. Polițiștii vor continua cercetările. Cei care pot da relații despre cele două minore sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Reporter: Denisa Stoenescu