Voluntarii au fost premiați

Faptele bune sunt răsplătite, iar aseară au fost premiați cei mai activi voluntari ai Constanței. La categoria “voluntarul anului” titlul a ajuns la Diana Domunco care face parte din Asociația Grupurilor Locale de Tineret Filiala Tineri Mereu Constanța.

Voluntarii constănțeni și nu numai au fost în centrul atenție seara trecută la Gala Voluntarilor. Cei care tot anul și-au dedicate timpul și priceperea celor care au nevoie de ajutor au fost răsplătiți. Rând pe rând au urcat pe scenă pentru a-și primi diplomele. Primii premiați au fost cei mai tineri voluntari ai căror vârstă nu depășește 14 ani.

Emoțiile au atins punctul culminant când a fost desemnat voluntarul anului. Premiul a fost acordat de tânăra care a câștigat acest titlu în anul 2015.

Pentru mulți dintre tineri, cel puțin la început, voluntariatul era doar o activitate extrașcolară, însă acum a devenit o pasiune.

Douăzeci și două de asociații non-guvernamentale au participat la Gala Voluntarilor de anul acesta. Majoritate sunt din Constanța, dar și din Mangalia.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea