Vizitatori de rang înalt la sediul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din RomâniaVizitatori de rang înalt la sediul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România

Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a primit vizita Consulului General al Republicii Populare Chineze la Constanța, Excelenţa Sa Su Yanwen. Vizita a fost cu atât mai deosebită cu cât a avut loc în ajunul Anului Nou Chinezesc.

Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a transmis pe această cale la mulţi ani întregului popor chinez.

„A fost o mare onoare pentru mine să primesc această diplomă din partea domnului Consul General al Republicii Populare Chineze la Constanța. Este o confirmare oficială a bunelor relații pe care le avem și a contribuției noastre la consolidarea relațiilor pe care România le are cu China. Având în vedere sărbătoarea Anului Nou Chinezesc, transmitem și noi personalului diplomatic acreditat în România și întregului popor chinez «La mulți ani!»”, a declarat președintele Gelil Eserghep.

Cu prilejul acestei vizite, diplomatul chinez i-a înmânat președintelui UDTTMR o Diplomă de Excelență, conferită „în semn de înaltă apreciere pentru contribuțiile la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre cele două popoare, al Chinei și României”.

Redactor: George Marinescu