Vizită de lucru în Portul Midia

Ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru în Portul Midia, împreună cu directorul Companiei Națională Administratia Porturilor Maritime Constanța, dar și cu președintele Consiliului județean Constanța.

Ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc,  însoțit de directorul Companiei Naționale Administratia Porturilor Maritime Constanța, Dan Tivilichi și Președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, a ajuns în Portul Midia. Vizita a fost datorată faptului ca CN APMC a finalizat dragajul canalului navigabil și a pasei de intrare din Portul Midia până la cota de proiectare.

Antrepenorul italian, care se ocupă de proiect, lucrează pentru moment, în Portul Midia, cu o dragă absorbant-refulantă, cu capacitatea de 6.000 mc ridicare hidrografică și capacitate de stocare la bordul navei de 7000 mc.

Înainte de vizita de lucru din Portul Midia, oficialul a participat la comemorarea marinarilor dispăruți în apele mărilor, eveniment desfășurat pe faleza Cazinoului din Constanța.

Redactor: Ramona Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.