Viu în realitate, decedat în acte

Caz incredibil în județul Constanța. Un bărbat din comuna Valu lui Traian a fost declarat decedat de Primăria Arad, deși el este viu. Vecinii, care-l cunosc  bine pe Ion Faraon, au fost șocați de situația în care se află bărbatul.

Ion Faraon a primit recent, de la primăria comunei Valu lui Traian, un document în care se specifică decesul său. Aşa apare în scriptele primăriei din Arad.

Totul a pornit după ce pe străzile din Arad a fost găsit mort un bărbat fără adăpost. Primăria  comunei Valu lui Traian a fost înștiințată, prin intermediul unei adrese că decedatul este Ion Faraon și prin urmare să fie scos din baza de date a Serviciului Public Comunitar. În adresa respectivă se menționa și faptul că ar fi fost făcută verificarea în privința bărbatului ba chiar era oferit și CNP-ul acestuia.

Bărbatul spune că nu a mai fost la Arad de 40 de ani. Este de fel din Iași si nici măcar nu are rude acolo. Vestea presupusei morți i-a luat prin surpindere și pe vecini.

Cel mai probabil bărbatul va trebui să se adreseze instanței, pentru a anula certificatul de deces emis din eroare, de autoritățile arădene. Ion Faraon este cunoscut în Valu lui Traian, este pensionar și are peste 69 de ani. În prezent se ocupă cu apicultura.

Redactor: Cristina Niță