Visul cernavodenilor de a avea drumuri bune va deveni realitate (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GZ7gaPHb1NM[/youtube]Administrația locală a demarat lucrările de asfaltare în mai multe zone ale oraşului. Străzi care se aflau într-o stare avansată de degradare și care dădeau mari bătăi de cap șoferilor au intrat, în sfârşit, în reparaţii.

Infrastructura rutieră a oraşului Cernavodă a intrat în reparaţii capitale. În ultima lună, arterele principale au fost asfaltate, iar lucrările continuă pe mai multe străzi din oraş. Administraţia locală s-a folosit de forţa de muncă proprie, iar metoda s-a dovenit a fi eficientă, date fiind costurile reduse. Echipele de muncitori au lucrat la foc automat, chiar dacă temperaturile de afară nu fost întotdeauna favorabile efortului fizic.

Şoferii s-au obişnuit cu străzile din oraş, deşi traversarea lor era de multe ori un adevărat calvar. Aşa că vestea că arterele intră în reparaţii a fost primită cu entuziasm de conducătorii auto.

Situația străzilor din Cernavoda se va schimba considerabil în toamnă, atunci când se va înființa în oraș o stație de asfalt. Aceasta va fi dotată cu tehnologie nouă în ceea ce privește prepararea mixturilor asfaltice.

Şoferii din Cernavoda vor putea circula în voie pe toate străzile din oraș, fara teama că gropile din carosabil le vor deteriora mașinile.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.