Viscolul de afară a paralizat doar activitatea din portul Constanţa (VIDEO)

Reprezentanţii de la drumuri judeţene, de la CFR şi ai aeroportului Kogălniceanu spun că la până la ora actuala nu au întâmpinat probleme, iar toate mijloacele de transport funcţionează conform orarului.

Toate drumurile judeţene sunt deschise circulaţiei. Însă din cauza căderilor de zăpadă, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă. Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa au scos deja utilaje pentru a curăţa drumurile de zăpadă.

Deşi viscolul de afară împiedică cu mult vizibilitatea, la aeroportul Mihail Kogălniceanu avioanele pleacă şi vin fără întârzieri.

Furtuna puternică de afară a sistat însă manevrele din porturile de la malul mării.

Până la ora actuală, nici trenurile nu au avut de suferit din cauza viscolului de afară. Probleme sunt însă pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii spun că este posibil ca traficul să fie închis pe A2, iar şoferii trebuie să circule cu 50 de km/h. Din cauza ninsorii viscolite vizibilitatea a scăzut chiar şi sub zece metri. Pe partea carosabilă a început să se depună zăpadă şi se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Redactor: Denisa Stoenescu