Violenţe extreme la derby-ul din Cluj

Derby-ul  Universitatea –  CFR  a fost suspendat aseară din cauza incidentelor declanşate în minutul 25 al partidei. Scandalul a plecat după un penalty acordat foarte uşor de arbitrul Tudor, după un posibil fault

Bătaie pe “Cluj Arena” în minutul 25 al meciului  Universitatea  – CFR. Cadu a transformat un penalty pentru CFR, dar s-a bucurat ostentativ în faţa fanilor universităţii . Bornescu l-a agresat, iar arbitrul Alexandru Tudor i-a eliminat pe ambii jucători.

Bornescu şi Cadu au continuat bătaia în drum spre vestiare, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Alexandru Tudor a stat câteva minute la vestiare. Ioan Andone şi-a scos echipe de pe teren şi l-a anunţat pe observatorul de joc Gheorghe Nedelescu de faptul că nu mai vrea să continue meciul!

Scandalul a plecat după un penalty acordat foarte uşor de Tudor, după un posibil fault asupra lui G. Mureşan. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Cadu.

La vestiare au ajuns şi câţiva suporteri ai Universităţii Cluj cu intenţia de a-l bate pe Cadu!

Incidente au avut loc şi înainte de meci, când mai mulţi suporteri ai “şepcilor roşii” au aşteptat galeria CFR-ului în Parcul Central, aruncând cu pietre în direcţia acesteia. Jandarmii au intervenit şi au reţinut o persoană din galeria lui universităţii.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Nicu Dolea