Violatorul din Tomis Nord, încătușat la Lumina

Unul din bărbații care au violat o tânără în urmă cu un an într-un apartament din Constanța a fost prins de polițiștii constănțeni. Asta după ce în luna februarie a anului 2015 a ademenit o tânără din Vaslui în garsoniera sa, iar împreună cu alți 5 prieteni au violat-o până dimineață.

Violatorul căutat de mai bine de un an a fost găsit în localitatea Lumina, acolo unde se ascundea de oamenii legii. Tânărul a primit o condamnare la închisoare după ce anul trecut a cucerit pe Facebook o fată din Vaslui, a invitat-o la el acasă, iar apoi, împreună cu 3 prieteni au violat-o până dimineața. După primirea condamnării, bărbatul a fugit, iar polițiștii l-au pus pe lista urmăriților la nivel național.

Fata reușea să scape după o cascadorie desprinsă parcă din filme.

Norocul tinerei a fost balconul unui alt apartament de la etajul doi, de care a reușit să se agațe în cădere. Ea a rămas acolo timp de câteva minute până ce vecinii au reușit să o ajute, iar apoi au alertat imediat autoritățile. Ceilalți indivizi care au participat la viol sunt deja încarcerați. Doi dintre ei au primit câte șase ani și zece luni de închisoare,  iar al patrulea șapte ani și patru luni.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea