Violatorii minorei de 15 ani, arestați

Trei dintre minori sunt acuzați de viol, complicitate la viol, lipsire de libertate și violare de domiciliu. Doi elevi au fost încadrați numai la complicitate. Cu toții au primit mandate de arestare pentru 15 zile. În situația cea mai gravă se află tânărul de la Liceul Internațional de Informatică în vârstă de 23 de ani. Spre deosebire de ceilalți, el nu beneficiază de privilegiile acordate minorilor și a primit un mandat de arestare pe 30 de zile.

 „(…)cei cinci inculpaţi minori au condus-o pe partea vătămată la locuinţa unuia dintre ei, lipsind-o de libertate, unde inculpaţii I.D.C. şi V.S.A. au întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată, contrar voinţei acesteia, fiind încurajaţi şi susţinuţi fizic de către inculpatul G.C.F „ se arată în mandatul de arestare.

Mai mult, suspectul de 23 de ani i-a amenințat pe doi dintre complici să își asume în totalitate vina. Astfel, pentru el se adaugă acuzațiile de șantaj și favorizarea infractorului.

Conform procurorilor, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, cei cinci băieți au dus-o pe minora în vârsta de 15 ani la locuința unuia dintre ei unde au profitat de ea. Totul a fost filmat și postat pe internet.

Redactor: Bogdan Bolojan