Vindea jucării pe plajă, “de nevoie”, când a fost reţinută de jandarmii constănţeni (VIDEO)

Vindea jucării pe plajă, “de nevoie”, când a fost reţinută de jandarmii constănţeni. Este povestea unei femei din judeţul Galaţi, care a venit pe litoral pentru a face un ban în plus, prin vânzarea de diferite obiecte destinate copiilor. Pentru că nu a putut demonstra provenienţa acestor bunuri, şi nici nu avea autorizaţie de comerţ, femeia s-a ales cu o amendă de o mie de lei, iar marfa i-a fost confiscată.

 “Spaţiul de desfacere” al produselor era plaja din staţiunea Vama Veche, unde femeia încerca să vândă diferite jucării, fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Femeia nu a putut prezenta niciun document de provenienţă a acestor obiecte, despre care spune că le-a cumpărat „câte una, câte două”, pentru a le vinde ulterior copiilor de pe plajă. Pentru că făcea comerţ ambulant, femeia a fost sancţionată cu o mie de lei, iar marfa a fost reţinută de jandarmi.

Jandarmii se confruntă zilnic cu cazuri de comerţ neautorizat pe plajele constănţene. În doar trei zile, oamenii legii au aplicat 42 de astfel de sancţiuni pe plajele din staţiunile Saturn şi Vama Veche.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru