Viitorul Constanța – Rapid București, meci cu risc mediu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tlDww6U0Nyk[/youtube]170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,TOMIS” Constanţa vor asigura ordinea publică şi siguranţa suporterilor la meciul de fotbal dintre F.C. VIITORUL Constanţa şi RAPID Bucureşti. Partida se va disputa sâmbătă seara pe stadionul “FARUL” din Constanţa. Conform criteriilor elaborate de Federaţia Română de Fotbal şi Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc mediu.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea. spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces. Accesul în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Meciul a fost etichetat cu grad mediu de risc.

În urmă cu două săptămâni, jandarmii constănţeni au avut de furcă cu suporterii gălăţeni în timpul partidei dintre Viitorul şi Oţelul, dar şi cu cei din Constanta, care după meci au atacat suporterii moldoveni în cartierul Tomis III.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.