Viitoarea autostradă Transilvania se degradează pe zi ce trece

Miniştrii care s-au perindat pe şantier de-a lungul timpului au dat asigurări în mai multe rînduri că lucrările nu se vor opri. Însă imaginile surprinse dintr-un avion particular îi contrazic. Pe şantier nu mai este nimeni. Din loc în loc de văd însă animale care pasc iarba crescută pe viitoarea autostradă.

Pe imaginile filmate de Paul, un pilot amator, se vede că pe şantierul Autostrăzii Transilvania nu mai este nici măcar un utilaj. În tot acest timp, lucrările se degradează în ciuda promisiunilor miniştrilor. Nici de la nivelul solului, situaţia nu este mai roz. Lângă carosabil pasc vacile, iar localnicii se plimbă cu căruţele pe viitoarea autostradă.

Circulaţia pe tronsonul de autostradă Suplacu de Barcău-Borş, în lungime de 64 kilometri, urma să fie deschisă anul acesta în luna noiembrie. Recepţia totală a lucrărilor a fost programată pentru 30 august 2013. Deocamdată, buruienile cresc printre betoane, iar fierul a început deja să ruginească. Reprezentanţii firmei Bechtel, cea care ar trebui să construiască autostrada, nu au putut fi contactaţi.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu