Victorie la rugby pentru CS Năvodari

Echipele de rugby de la țărm de mare au disputat o nouă etapă în cadrul competițiilor interne. Atât RCJ Farul, cât și CS Năvodari au jucat în deplasare, însă rezultatul final a dat satisfacție numai unei singure reprezentante a rugbiului dobrogean.

În primul meci din play-off-ul Superligii, Rugby Club Județean Farul Constanța s-a împiedicat la Timișoara, în fața Rugby Club Municipal Universitatea de Vest, echipă în rândul căreia Calafateanu a făcut din nou un meci fabulos, reușind să înscrie 23 din cele 28 de puncte ale bănățenilor. Scor final 28-16 pentru Timișoara, iar Farul este nevoită să se mulțumească doar cu locul al treilea în primul eșalon rugbistic.

În Divizia Națională, CS Năvodari a reușit o nouă victorie. În etapa a XI-a, elevii lui Cornel Suciu s-au impus în deplasare, la Arad, împotriva echipei locale CS Universitatea de Vest, cu scorul de 27-17.

Năvodărenii au reușit să marcheze patru eseuri prin George Burlacu, Daniel Bejan, Marian Croitoru și Prodan Ionuț, trecându-și astfel în cont și punctul bonus ofensiv. Restul punctelor de pe tabela de marcaj pentru CS Năvodari au fost înscrise de Marian Croitoru și Trandafir.

În etapa următoare, sâmbătă, 16 august, începând cu ora 10.00, pe stadionul Legmas, CS Năvodari va juca împotriva echipei RCM Galați, în timp ce în Superligă, Farul va juca la București, contra Olimpiei.

Redactor: George Marinescu